Om meer bekendheid te geven aan mijn activiteiten, workshops en om lavendelolie en lavendelzeep te verkopen heb ik zondag 14 oktober een kraam gehuurd op de Bazouq in Tilburg.

Dit was een nieuwe activiteit voor Catharina en mij en vergde dan ook de nodige voorbereiding. We hadden informatie over de zeep en de olie duidelijk leesbaar en met illustraties tentoongesteld.

Voor de lavendelolie een display gemaakt van een dikke plak eikenhout met plek voor tien flesjes plus een tester. Voor de zeep gebruikte we een stuk schors van de lariks.

Om de bezoekers van de markt te laten zien dat zuivere etherische olie ook duur kan zijn hadden we een flesje Larixolie (10 mL) te koop aangeboden voor € 60,-. De olie heb we wel laten ruiken aan de geinteresseerden.

Ook was het al mogelijk om in te schrijven op een workshop lavendeldestilleren volgende jaar.
Verder hebben we een aromahanger geintroduceerd, een idee en ontwerp van Margriet van der Wal.

Aan belangstelling hadden we geen gebrek tijdens de markt. We hebben veel verteld over de productie van etherische olie de kwaliteit en aromatherapie. En niet onbelangrijk de nodige stukken zeep en olie verkocht.

Ondanks dat een lange dag op een markt staan niet onze meest geliefde bezigheid is, hebben we het toch reuze naar ons zin gehad!