Cursussen

Wat een verrassing dat ik het Aromecum heb gewonnen! Wilde nog even laten weten dat ik er superblij mee ben.

Het begon allemaal voor mij, toen ik een hobbycursus natuurlijke producten voor huid en haar volgde hier in Noordwijk. Vervolgens kreeg ik van mijn moeder haar essentiële oliën, omdat zij stopte met haar praktijk voetreflexologie.

Al die geuren maakten mij nóg enthousiaster en ik besloot dat ik er meer over wilde weten en zo kreeg ik van mijn ouders de online cursus ‘zelf hydrolaten maken’ van INDEKOPERENKETEL cadeau voor mijn verjaardag. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd en er veel van geleerd. Het Aromecum is voor mij weer een stapje verder en daarom ben ik er enorm blij mee!

Hartstikke bedankt en wie weet tot ziens,
Lieve groetjes, Fleur

 

Voor ons cursusaanbod maken we gebruik van een online trainingsplatform met ISO certificaat 27001:2017 op het gebied van informatiebeveiliging. Zo blijven jouw gegevens veilig. 

Destilleren is een ambacht. Met aandacht erbij blijven is het devies. Met een goede etherische olie of hydrolaat ‘gebeurt er iets met je.’

 

 

 

 

 

 

 

Contact

INDEKOPERENKETEL destilleerwerkplaats in Gilze | Henk Ploeger en Catharina de Bruin | indekoperenketel@gmail.com | tel 06-18076977 (Catharina) of 06-34068220 (Henk)

INDEKOPERENKETEL is ingeschreven in het Handelsregister
onder de naam H&C Aromalab.