Waarom etherische oliën genezen en medicijnen niet –
Tijd voor een nieuw “gezondheidszorg” -systeem

Als je de meeste artsen vertelt dat essentiële oliën genezing teweegbrengen zonder negatieve bijwerkingen, zullen ze je niet geloven. Dit komt omdat studenten op de medische faculteit herhaaldelijk door hun professoren worden verteld dat alle effectieve medicijnen negatieve bijwerkingen hebben, en als ze dat niet doen, kunnen ze niet effectief zijn.

Toen ik op de medische school zat, benadrukte een professor dit punt op een kleurrijke, grafische manier met speciaal geprepareerde dia’s. In elke dia werden specifieke drugs afgebeeld als slecht uitziende demonen of goblins. Terwijl hij elke foto presenteerde, legde hij uit: “Hoewel ze lelijk zijn en kwaad kunnen doen, zijn deze ‘demonen’ ook de dragers van iets goeds. Zolang de voordelen opwegen tegen de risico’s, gebruiken we ze”, vatte hij samen. “We hebben geen keus,” vervolgde hij, “want als een drug geen gevaren heeft, kan het ook geen voordelen hebben. Het is niet anders. En daarom is het essentieel dat alleen gekwalificeerde artsen medicijnen mogen voorschrijven”, besluit hij.

Eigenlijk sprak de professor de waarheid. Binnen de beperkte praktijk van allopathie (MD’s) zijn de enige echte medicijnen medicijnen die door artsen zijn voorgeschreven. Dergelijke medicijnen hebben altijd negatieve bijwerkingen. Allemaal. Geen uitzonderingen. Vandaar dat artsen zijn opgeleid om het slechte met het goede te accepteren als de prijs van effectieve medicijnen.

Het gevaar zit hem in de drug zelf

De gevaren van geneesmiddelen op recept zijn intrinsiek aan de medicijnen zelf, niet aan de manier waarop ze worden toegediend. Ongeacht hoe zorgvuldig de arts voorschrijft en hoe volgzaam de patiënt de instructies van de arts opvolgt, zelfs dan vallen er doden en schade. Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control sterven elk jaar meer dan 100.000 Amerikanen, niet door illegale drugs, niet door een overdosis, niet door zelfzorggeneesmiddelen en niet door drugsmisbruik, maar door correct voorgeschreven, correct ingenomen recepten. In dit land sterven er elke tien dagen meer mensen op doktersvoorschrift dan bij de terroristische aanslagen van 9/11.

Waarom is dit zo?

Waarom hebben allopathische medicijnen altijd ongewenste effecten (naast hun schijnbare voordelen) terwijl men genezing kan vinden met natuurlijke producten, zoals essentiële oliën, zonder ongewenste effecten? Hier is waarom.

Waarom bedrijven opzettelijk gevaarlijke producten verkopen

Het is illegaal om elk natuurlijk product te patenteren. De weg naar grote winsten in de medicijnindustrie is door een onnatuurlijke stof te creëren die nog nooit eerder in de natuur heeft bestaan, deze vervolgens te patenteren en een monopolie te verkrijgen. Daarom zijn de moleculen van farmaceutische medicijnen allemaal vreemd voor het menselijk lichaam. In de hele geschiedenis van de mensheid zijn dergelijke moleculen nog nooit aangetroffen in of opgenomen in een menselijk lichaam. Daarom metaboliseert het lichaam ze niet gemakkelijk. God heeft je lichaam nooit gemaakt om deze chemicaliën en antibiotica te accepteren en ermee om te gaan.

Niet-toxische natuurlijke organische stoffen worden meestal gemakkelijk door het lichaam verwijderd wanneer hun nut is uitgeput. Tot op zekere hoogte kan je lichaam zelfs omgaan met natuurlijke giftige stoffen en deze elimineren. Maar wanneer uw lichaam een ​​synthetische stof binnenkrijgt, zelfs een die goedaardig of inert lijkt (zoals plastic), weet uw lichaam niet hoe het moet worden gemetaboliseerd en geëlimineerd. Als het naar de lever wordt gestuurd om het af te breken tot wegwerpverbindingen, zegt de lever: “Hé. Wat is dit? Ik weet niet wat ik ermee moet doen. Hier nieren, jij neemt het.” Dan reageren de nieren door te zeggen: “Hé lever, stuur het niet naar ons. Wij weten ook niet wat het is. Stuur het naar de alvleesklier. Misschien heeft het een enzym dat ermee om kan gaan.” Dan werpt de alvleesklier tegen: “Hé jongens, wat denk je dat je aan het doen bent? Ik wil dit spul niet. Dump het in het bloed of de lymfe of probeer de milt. Misschien kan de milt dit ding eruit filteren of zoiets.’ Ten slotte komt de stof terecht in de afvalopslagzone van het lichaam voor de lange termijn (meestal vetweefsel, inclusief de hersenen), waar het jarenlang en zelfs een leven lang kan blijven, terwijl het de normale lichaamsfuncties verstoort zolang het blijft. Daarom kun je in je lichaam sporen vinden van voorgeschreven medicijnen die tientallen jaren geleden in je kindertijd zijn ingenomen. Aan de andere kant worden natuurlijke moleculen, zoals die in essentiële oliën, gemakkelijk door het lichaam gemetaboliseerd. In feite is je lichaam gemaakt om ze aan te kunnen. Wanneer een etherische oliemolecuul de receptorplaatsen vindt waarvoor het is ontworpen om te passen en zijn informatie naar de cel overbrengt, of deelneemt aan andere therapeutische functies, gaat het vervolgens op weg naar de lever en de nieren en verlaat het het lichaam. De voordelen zijn overgebracht en zijn taak is voltooid. De onnatuurlijke moleculen van door de mens gemaakte medicijnen daarentegen hechten zich aan verschillende weefsels, waardoor de normale functie jarenlang wordt verstoord terwijl het lichaam probeert uit te zoeken wat het ermee moet doen. Ondertussen richten ze onheil aan met onze lichaamsfuncties en zelfs met onze geest.

Wie heeft de controle?

Een andere reden waarom commerciële farmaceutische bedrijven geen natuurlijke producten willen verkopen, is dat ze hun productie niet volledig onder controle hebben. Als je alles in een laboratorium synthetiseert, heb je de controle. U kunt uw medicijnen naar believen produceren, in elke hoeveelheid, wanneer u maar wilt. Op deze manier kunt u voldoen aan de marktvraag zodra deze zich voordoet.

Als je afhankelijk bent van de natuur om je product te laten groeien, heeft God de controle. Je bent overgeleverd aan de genade van de seizoenen. Je kunt maar zoveel groeien met de oogst van een bepaald jaar. Als de voorraad van een jaar op is voordat de volgende oogst klaar is voor de oogst, dan moeten u en uw klanten gewoon wachten. Ondertussen verliest u potentiële omzet en winst.
Farmaceutische bedrijven willen de productie van hun producten volledig zelf in handen hebben. Ze willen niet dat God de leiding heeft. Door God weg te laten bij het maken van hun medicijnen, hebben ze zijn genezende kracht achterwege gelaten.

Drugs versus oliën

Drugs en oliën werken op een tegenovergestelde manier. Medicijnen vergiftigen. Oliën ontgiften. Geneesmiddelen verstoppen en verwarren receptorplaatsen. Oliën reinigen receptorplaatsen.
Medicijnen onderdrukken het immuunsysteem. Oliën versterken het immuunsysteem. Antibiotica vallen bacteriën zonder onderscheid aan en doden zowel de goede als de slechte. Oliën vallen alleen de schadelijke bacteriën aan, waardoor de vriendelijke flora van ons lichaam kan bloeien.
Drugs zijn eendimensionaal, geprogrammeerd als robots om bepaalde acties in het lichaam uit te voeren, of het lichaam er nu baat bij heeft of niet. Wanneer de lichaamscondities veranderen, blijven drugs doen wat ze deden, zelfs als hun acties niet langer heilzaam zijn.

Essentiële oliën zijn multidimensionaal, gevuld met homeostatische intelligentie om het lichaam te herstellen naar een staat van gezond evenwicht. Wanneer de lichaamscondities veranderen, passen oliën zich aan, verhogen of verlagen de bloeddruk als dat nodig is, stimuleren of onderdrukken enzymactiviteit als dat nodig is, stimulerend of ontspannend als dat nodig is. Oliën zijn slim. Drugs zijn dom.

Geneesmiddelen zijn ontworpen om verkeerde informatie naar cellen te sturen of bepaalde receptorplaatsen te blokkeren om het lichaam ertoe te brengen de symptomen op te geven. Maar medicijnen pakken nooit de werkelijke oorzaken van ziekte aan. Daar zijn ze niet voor ontworpen. Hoewel ze bepaalde ongemakkelijke symptomen snel kunnen verlichten, zullen ze vanwege hun vreemde, onnatuurlijke ontwerp altijd bepaalde andere lichaamsfuncties verstoren. Zo heb je altijd wat bijwerkingen.

Oliemoleculen sturen informatie naar cellen en reinigen receptorplaatsen zodat ze uw lichaam weer op natuurlijke wijze laten functioneren. Oliën zijn balancerend voor het lichaam. Drugs brengen het lichaam uit balans. Oliën pakken de oorzaken van ziekte op cellulair niveau aan door verkeerde informatie te verwijderen en juiste informatie te herprogrammeren, zodat cellen goed en in harmonie met elkaar functioneren. Met medicijnen wordt verkeerde informatie in de cellen ingevoerd, zodat enige tijdelijke verlichting kan worden verkregen, maar er is nooit echte genezing. Drugs ruilen slechts de ene soort ziekte in voor de andere. Omdat etherische oliën op de juiste manier worden aangebracht, werken ze altijd aan het herstel van een goede lichaamsfunctie, ze veroorzaken geen ongewenste bijwerkingen. Ze voeden het lichaam met waarheid. Drugs voeden het lichaam met leugens. Hoewel geen enkele hoeveelheid waarheid zichzelf kan tegenspreken, zijn er niet veel leugens nodig voordat er tegenstrijdigheden ontstaan ​​en het lichaam er nadelige gevolgen van ondervindt.

Achttien artsen spreken zich uit

Niet alle artsen zijn overtuigd van het idee dat de enige goede medicijnen medicijnen zijn die ook schadelijk kunnen zijn. Hier zijn enkele opmerkingen van artsen zelf over de praktijk van de geneeskunde.

“Elke opgeleide arts weet dat de meeste ziekten niet merkbaar worden verholpen door medicijnen.”

Richard C. Cabot, MD Professor Harvard School of Medicine. Auteur van differentiële diagnose, De kunst van het verzorgen van zieken en andere boeken.

“De oorzaak van de meeste ziekten ligt in de giftige medicijnen die artsen bijgelovig geven om genezing te bewerkstelligen.”

Charles E. Pagina, MD

“Medicijnen zijn door hun aard van ondergeschikt belang, ze kunnen alleen symptomatisch werken.”

Hans Kusche, MD

“De persoon die medicijnen slikt, moet twee keer herstellen, een keer van de ziekte en een keer van het medicijn.”

William Osler, MD

“Als alle medicijnen ter wereld in zee zouden worden gegooid, zou dat slecht zijn voor de vissen en goed voor de mensheid”

OW Holmes, MD American Poet, Professor of Medicine, Dartmouth College en Harvard University

“Drugmedicijnen bestaan ​​uit het gebruiken, als remedies voor ziekte, van die dingen die ziekte veroorzaken bij gezonde mensen. De materia medica is gewoon een heleboel medicijnen of chemicaliën of kleurstoffen – in één woord vergif. Ze zijn allemaal onverenigbaar met vitale materie; ze produceren allemaal ziekten wanneer ze op enigerlei wijze met de levenden in contact worden gebracht; het zijn allemaal vergiften.”

RT Trail, MD Auteur van The True Healing Art en andere boeken. Citaat uit een lezing voor leden van het Congres en de medische professie, Smithsonian Institute, Washington DC

“Elk medicijn verhoogt en compliceert de toestand van de patiënt.”

Robert Henderson, arts

“Het grootste deel van alle chronische ziekten wordt veroorzaakt door de onderdrukking van acute ziekten door medicijnvergiftiging.”

Henry Lindlahr, MD Auteur van Diagnostic Methods, Nature Cure: Philosophy and Practice, Natural Therapeutics en andere boeken.

“Geneeskunde is alleen palliatief, want achter de ziekte ligt de oorzaak, en deze oorzaak kan geen enkel medicijn bereiken.”

Wier Mitchel, MD

“De medische praktijk heeft geen filosofie of gezond verstand om het aan te bevelen. Bij ziekte is het lichaam al beladen met onzuiverheden. Door medicijnen te nemen, worden er meer onzuiverheden toegevoegd, waardoor de zaak verder in verlegenheid wordt gebracht en moeilijker te genezen is.”

Elmer Lee, MD Voormalig vice-president, Academie voor Geneeskunde.

“Onze cijfers laten jaarlijks ongeveer vier en een half miljoen ziekenhuisopnames zien als gevolg van bijwerkingen van medicijnen. Verder heeft de gemiddelde ziekenhuispatiënt maar liefst dertig procent kans, afhankelijk van hoe lang hij in het ziekenhuis ligt, om zijn verblijf te verdubbelen als gevolg van bijwerkingen.”

Milton Silverman, MD- hoogleraar farmacologie, Universiteit van Californië. Auteur, The Drugging of America, Prescription for Death en andere boeken.

“Welke hoop is er voor de medische wetenschap om ooit een echte wetenschap te worden als de hele structuur van medische kennis is opgebouwd rond het idee dat er een entiteit is die ziekte wordt genoemd en die kan worden verdreven wanneer het juiste medicijn wordt gevonden?”

John H. Tilden, MD Auteur van Impaired Health, Etiology, Hygiemic, and Dietetic Treatment of Appendicitis , en andere boeken en artikelen.

“We zijn geneigd om bij drugsmisbruik te denken in termen van de mannelijke bevolking en illegale drugs zoals heroïne, cocaïne en marihuana. Het zal je misschien verbazen te horen dat er een groter probleem bestaat met miljoenen vrouwen die afhankelijk zijn van legale voorgeschreven medicijnen.”

Robert Mendelsohn, MD -voorzitter, Illinois State Medical Licensing Board, auteur van Confessions of a Medical Heretic, How to Raise a Healthy Child Ondanks Your Doctor , en andere boeken.

“Waarom zou een patiënt een vergif inslikken omdat hij ziek is, of iets nemen waarvan een gezonde man ziek zou worden?”

LF Kebler, MD Auteur van Technical Drug Studies, Medicinale frisdranken en andere werken.

“Drugs genezen nooit een ziekte. Ze dempen alleen maar de stem van het protest van de natuur en trekken de gevaarsignalen die ze opricht langs het pad van overtreding naar beneden. Met elk gif dat in het systeem wordt opgenomen, moet later rekening worden gehouden, ook al verzacht het de huidige symptomen. Pijn kan verdwijnen, maar de patiënt blijft in een slechtere toestand achter, hoewel hij zich er op dat moment niet van bewust is.”

Daniël. H. Kress, MD Auteur van The Cost to Society of Cigarettes: A Century of Analysis, Ulcers and Smoking , en andere boeken.

“Er zijn jaarlijks meer dan 10 miljoen bijwerkingen van door de FDA goedgekeurde vrij verkrijgbare geneesmiddelen en geneesmiddelen op recept. We hebben het niet over milde misselijkheid of hoofdpijn. Jaarlijks overlijden tussen de 60.000 en 140.000 mensen aan bijwerkingen van geneesmiddelen. Elk jaar sterven er meer Amerikanen na het nemen van voorgeschreven medicijnen dan er stierven in de hele oorlog in Vietnam. Meer dan de helft van de medicijnen die sinds 1976 door de FDA zijn goedgekeurd, bleek later veel giftiger te zijn dan eerder werd aangenomen. Verschillende moesten van de markt worden gehaald.”

Julian Whitaker, MD Auteur van Reversing Heart Disease, Guide to Natural Healing, The Heart Surgery Trap en andere boeken.

“Verzekeringsmaatschappijen doen aanzienlijke inspanningen om preventieve gezondheidszorg en onderwijs en het gebruik van natuurlijke, goedkope remedies uit te sluiten, terwijl ze de voordelen van voeding negeren. Tegelijkertijd betalen ze enorme medische claims aan ziekenhuizen voor operaties en farmaceutische producten. Er is een ongeschreven afspraak tussen ziekenhuizen en zorgverzekeraars om de ziekenhuizen te vergoeden voor prestaties die in ziekenhuizen zijn verricht – om elkaar als het ware de nek om te krabben. Hierin zit een verborgen agenda. Als verzekeringsmaatschappijen ziekenhuizen betalen voor medische claims van patiënten, dan kunnen de verzekeringsmaatschappijen aan het einde van het jaar met hun staat van dienst naar de staatsverzekeringscommissies gaan en een premieverhoging aanvragen. Een premieverhoging vertaalt zich in meer winst voor zowel de verzekeraars als de ziekenhuizen.”

Terry S. Friedmann, MD Auteur van Freedom Through Health en andere publicaties. Mede-oprichter en bestuurslid, American Holistic Medical Association.

“De noodzaak om de mensheid te leren geen drugs en medicijnen te gebruiken, is een plicht voor iedereen die de onzekerheid en schadelijke gevolgen ervan kent; en de tijd is niet ver weg dat het drugssysteem zal worden verlaten.”

Charles Armbruster, MD

Dus daar heb je het, waarom oliën genezen en medicijnen niet. Laten we hopen dat Dr. Armbruster gelijk heeft, dat “de tijd niet ver weg is dat het drugssysteem zal worden verlaten.” Farmaceutische bedrijven en hun arts-drugsdealers zouden natuurlijke producten met echte genezende eigenschappen op de markt kunnen brengen en verkopen, maar de meeste zullen dat niet doen. Er zit geen geld in.

Spoedeisende geneeskunde is de beste geneeskunde
In het boek van Dr. Robert Mendelsohn, Confessions of a Medical Heretic, beschrijft hij geneeskunde als een praktijk van religie in plaats van een praktijk van wetenschap. Artsen oefenen wat ze geloven, niet wat ze kunnen onderbouwen door geldige wetenschap. Volgens Mendelsohn zijn artsen in de religie van de geneeskunde de hogepriesters en hun kerkelijke gewaden hun witte jassen. Ziekenhuizen zijn de tempels waar veel wijwater wordt verstrekt in de vorm van medicijnen, antibiotica en vaccins. Mensen geven tienden aan de medische kerk door plichtsgetrouw hun verzekeringspremies te betalen. Het woord “voorschrift” komt heel dicht in de buurt van de term “voorschrift”, en impliceert dus een schriftuurlijke basis voor het gebruik ervan. De Heilige Bijbel met de geschriften van de geneeskunde is de Farmaceutische PDR. Voor miljoenen mensen is hun geloof en vertrouwen in de medische religie veel groter dan hun geloof in de instellingen van aanbidding die ze kunnen bijwonen. In een crisis bellen ze liever 911 dan God in gebed aan te roepen.

Dr. Mendelsohn was praktiserend kinderarts aan het Michael Reese Medical Center in Chicago, professor aan de University of Illinois School of Medicine, voorzitter van de Illinois State Licensing Board, en verscheen vele malen op de nationale televisie. Hij is auteur van een ander boek met de titel How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor , waarin hij stelt: “Als het gaat om de behandeling van een ziek kind, is één grootmoeder twee kinderartsen waard.” Hij zei ook vaak: “Als u er altijd van uitgaat dat uw arts ongelijk heeft, heeft u meestal gelijk.” Volgens Dr. Mendelsohn: “De beste geneeskunde is spoedeisende geneeskunde.” Daar ben ik het mee eens. Als het om chronische ziekten gaat, hebben ze weinig of niets te bieden – geen genezing, alleen behandelingen en ziektebeheer.

Ik wil niet suggereren dat medische zorg zoals we die vandaag hebben, geen zin heeft. Als ik een ernstig ongeval zou krijgen met een enorm hoofdletsel, schade aan mijn inwendige organen of een gebroken ledemaat, zou ik zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp willen gaan met de beste artsen en verpleegkundigen in dienst. Allopathische geneeskunde is geweldig in een crisis en redt vele levens. Spoedeisende geneeskunde is wat ze het beste doen. In een traumatische situatie waarin u zou kunnen sterven tenzij er onmiddellijk actie wordt ondernomen, kan allopathie met al zijn medicijnen, operaties, apparatuur en andere parafernalia precies zijn wat u nodig heeft om door de crisis heen te komen.

Maar wat genezing betreft, biedt allopathische geneeskunde niet veel. Nadat u door allopathische maatregelen bent gered van een naderende dood in een noodsituatie, is de genezing nog steeds aan u door andere modaliteiten te zoeken. En als het gaat om chronische ziekten zoals kanker, artritis, diabetes of hart- en vaatziekten, is allopathie niet te genezen en maakt het de zaken meestal alleen maar erger.

Een van de redenen waarom artsen het beste presteren in een crisis, is omdat dat de nadruk is in hun opleiding. In Amerika gaat zelfs 85% van de medische uitgaven naar crisistoepassingen – het reageren op ongevallen, acute levensbedreigende aandoeningen of het oplappen van het lichaam wanneer een ernstig gevorderde ziekte is opgetreden en de dood op handen is. Ondertussen gaat minder dan 6% van de uitgaven voor gezondheidszorg naar preventie en welzijnseducatie.

Echte genezing kan alleen plaatsvinden met de deelname van de patiënt op alle niveaus – mentaal, spiritueel, emotioneel en fysiek. Het idee om “het aan de dokter over te laten” leidt tot eindeloze ziekte en slechte gezondheid. Gezondheidszorg en gezondheidsonderhoud doe je voor jezelf, met de hulp van God. Niet iets waarvoor je je geld betaalt en blijft doen wat je wilt zonder je levensstijl aan te passen.

Gezondheidszorg is uw verantwoordelijkheid – niet die van de overheid, niet van de verzekeringsmaatschappij, niet van het gezondheidszorgsysteem en niet van de dokter.

Kan het huidige zorgstelsel veranderen?
Naar mijn mening is het onmogelijk om het medische systeem te veranderen in de richting van natuurlijke en spirituele vormen van genezing die meer individuele verantwoordelijkheid aanmoedigen. Het systeem kan niet veranderen. Het zal niet veranderen. Het moet worden vervangen. Er was een tijd voor paarden en buggy’s, maar toen de auto’s kwamen, gaven mensen hun vroegere vervoermiddelen op. Er is ook een tijd om je auto te repareren en te houden, en een tijd om hem weg te doen voor een nieuwe. De medische professie is een geavanceerd apparaat, maar het berust op een misleidende basis. De filosofische basis is als een T-Ford die vastzit in de modder en niet kan bewegen en niet zal veranderen.

Er is een tijd om de oude auto te repareren en een tijd om hem te vervangen. Het huidige medische systeem is een oude auto, onherstelbaar, geparkeerd op een valse fundering. Het overleeft, niet omdat het de mensheid dient, maar omdat het politiek verankerd is geraakt in onze samenleving. De tijd is gekomen om zijn wettelijke franchise op te heffen en te vervangen door alternatieve modaliteiten te laten bloeien, vrij van de boeien die hen zijn opgelegd door de monopolistische bedoelingen van de allopathie.

Terry Friedmann, MD, stelt zich in zijn boek Freedom Through Health een nieuw holistisch systeem voor ter vervanging van het huidige systeem dat de nadruk legt op persoonlijke verantwoordelijkheid en samenwerkingsrelaties tussen vele modaliteiten bevordert, waarbij allopathie slechts een ondergeschikte rol speelt. Het nieuwe gezondheidszorgmodel van Dr. Friedmann omvat voeding, lichaamsbeweging, stressbeheersing en aromatherapie, om de hele persoon aan te spreken – mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In hun boeken voorzien Robert Mendelsohn, MD, en Richard Gerber, MD ook een nieuw holistisch medisch paradigma – een paradigma dat niet afhankelijk is van allopathische medicijnen en procedures als primaire focus.

De tijd is gekomen om verder te gaan met paradigma’s en modaliteiten die gebaseerd zijn op andere premissen dan die welke ten grondslag liggen aan de moderne allopathie. Degenen onder u die zich hebben afgemeld voor het systeem ten gunste van etherische oliën en hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele voordelen behoren tot de pioniers die het systeem vervangen.

Wat betreft degenen onder u die gedurende lange tijd vrij verkrijgbare of voorgeschreven medicijnen hebben gebruikt, essentiële oliën zijn uw beste vriend omdat ze de restanten van deze gifstoffen voor eens en voor altijd uit uw systeem kunnen verwijderen en uw lichaam kunnen helpen herstellen. naar zijn natuurlijke gezonde staat.

Uittreksel uit het boek: The Chemistry of Essential Oils Made Simple: God’s Love Manifest in Molecules – Hoofdstuk 11
Copyright Care-publicaties – Alle rechten voorbehouden.
Herdrukt met toestemming van de auteur.
Bewerking: Catharina de Bruin