Nieuw adres vanaf 15 oktober 2024

Johanninksweg 25

7591 NV  Noord Deurningen

ons mailadres blijft indekoperenketel@gmail.com

Er is niets mis met Brabant, Brabant is helemaal prima. Maar we kunnen gewoon voor die vraagprijs niets vinden in Brabant om te kopen. We hebben echt jarenlang gezocht.
Trouwens, we zijn niet gebonden aan een regio, daarom is het ook goed om naar een nieuwe streek te verhuizen en Twente te gaan ontdekken. Weer nieuwe routes uitproberen om te fietsen en te wandelen. Dat lijkt me heerlijk.

Catharina de Bruin, H&C Aromalab

"Beste Henk, Goedemorgen. Hierbij wil ik jullie feliciteren en zeggen van harte met de nieuwe aankoop in Twente. Voor mij een beetje verweg van Brabant, maar steeds nog in NL."

– Ahmed A.

" OOh wat fijn dat jullie naar Twente gaan verhuizen, een stuk dichterbij vanuit Winterswijk. Succes met alles en met de verhuizing, in Twente kom ik echt een keer aan,

– Vriendelijke groet, Laetitia

" Beste Catharina en Henk, Wat een gewèldig mooie ontwikkelingen. Gefeliciteerd met jullie nieuwe nieuwe vestiging waar de bloemtjes èn de lavendel volop bloeien, de bijtjes 🐝 hun werk óók zullen doen ten gunste van jullie passie èn zéker van de clientèle. Héél véél succes 🤗

– Lieve groet, Thelma R.

" Wat heerlijk! Ook meer bij mij in de buurt, dat is vooral voor mij leuk😄 gefeliciteerd!

– Karen

Gesloten wegens verhuizing van 15 september tot 15 oktober 2024

We verhuizen in de eerste week van oktober van Brabant naar Twente. Vanaf 15 september versturen we geen bestellingen meer, omdat alle voorraad dan is ingepakt. Je zult geduld moeten hebben tot half oktober.

Op 15 oktober 2024 verwachten we weer operationeel te zijn met de destilleerwerkplaats. Dan versturen we ook weer etherische olie, hydrolaten, boeken en de startersset.

Ook met starten van een online cursus kan je beter wachten tot na 15 oktober zodat we alle aandacht hebben voor jouw vragen over het stoomdestilleren.

Nu staan de roosgeraniums op het terras in de tuin. We moeten er steeds overheen stappen. Straks hebben we een kas en gaan we proberen of het lukt om ze te laten overwinteren en moederstekken te maken. Meer mogelijkheden en meer planten. Vooral met roosgeranium, dat is echt onze favoriet. Van Henk en van mij.

Catharina de Bruin, H&C Aromalab

Nieuwe werkplaats, nieuwe mogelijkheden

We verwachten op de nieuwe locatie het destilleerseizoen te kunnen verlengen. Deze nieuwe werkplaats heeft een pelletkachel, elektrische verwarming, een boiler en wifi.

Het grote voordeel is dat we wonen-en-werken- dichter-bij-elkaar kunnen brengen, allemaal op 1 adres, In een groene omgeving met lavendel, rozemarijn en salie aan de Dinkel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op deze website en je blijft op de hoogte van alle activiteiten.

Even een terugblik op 10 jaar destilleerwerkplaats INDEKOPERENKETEL in Gilze NB