Eindelijk kan je ons weer vinden op de kerstmarkten in de buurt met de heerlijke producten van INDEKOPERENKETEL.

Met echte lokale unieke producten waar de liefde voor het ambacht vanaf straalt.

Heerlijke etherische olie als kerstkado!

Terug van weggeweest is de geschenkverpakking met biologische Lavandin olie. Elke keer zijn deze snel uitverkocht.

Het huisgevouwen doosje en het zelfgehaakte hoesje om de lavandin maakt dat het makkelijk in een tas kan en als echt EHBO-middel onder handbereik is.

Geurige combinatie van zeep met lavandin hydrolaat en een flesje Lavandin etherische olie!
Dit succesnummer is tijdelijk weer verkrijgbaar: een lavendelkleurig zeepje gemaakt met onze eigen heerlijke Lavandinhydrolaat samen met een klein flesje Lavandin etherische olie in een leuke kadoverpakking.

NIEUW! Geurzakjes en losse lavandin in een vensterzakje!
Vaak krijgen we de vraag of we gedroogde lavandinbloemen te koop hebben. Vanaf dit winterseizoen hebben we lavandin geurzakjes in het assortiment.

De geurzakjes zijn zelfgemaakt, enkele met paarslila punchwerk, en kleurige paarse linten. Lavendel geurzakjes worden al jaren gebruikt om motten en insecten te weren, bijvoorbeeld in de kledingkast.

Ook hebben we gedroogde biologische lavandinbloemen in een papieren vensterzak in ons aanbod. Deze zakken bevatten 50 gram lavandin en zijn zeer geschikt om zelf mee te destilleren.

Frisse kerstspray puur natuur!
Speciaal voor deze kerstmarkt hebben we verschillende soorten kerstspray samengesteld met onze eigen hydrolaten van naaldbomen uit het Chaamse bos. Hydrolaat van reuzenzilverspar (Abies grandis) en lariks (Larix decidua) wat is gemaakt in onze destilleerwerkplaats van INDEKOPERENKETEL.

We kunnen de bomen aanwijzen in het bos waar onze producten vandaan komen.

Als touch is onze eigen etherische olie toegevoegd om de geur te versterken.

Ontspannen de feestdagen tegemoet met lavendelhydrolaat.

Wat dacht je van een heerlijke lavendelspray voor op het kussen voor het slapen gaan, of in de slaapkamer te sprayen? Zo kom je de donkere dagen wel door terwijl deze lavendelspray helpt om beter te slapen. Deze lavendel is gedestilleerd in onze eigen destilleerwerkplaats.

We verwelkomen je graag bij de kraam van INDEKOPERENKETEL.

Demonstratie van stoomdestilleren.
Alleen bij goed weer zet Henk een demonstratie opstelling van een klein destilleertoestel neer op de kraam. Hij geeft graag uitleg op al je vragen over de techniek van het stoomdestilleren.

We verwelkomen je graag bij de kraam van INDEKOPERENKETEL.

10 DECEMBER 2023

KERSTFAIR Wilgenhart in Molenschot

Dompel jezelf onder in de betoverende kerstsfeer bij Wilgenhart in Molenschot! Onze kerstfair brengt je de warmte en gezelligheid van het seizoen met een unieke twist.

Bewonder onze knusse alpaca kerststal, waar je deze schattige dieren van dichtbij kunt ontmoeten en begroeten samen met de kerstman!

Ontdek marktkramen vol met prachtige lokale producten en ambachten, perfect om unieke kerstcadeaus te vinden.

Laat je betoveren door live muziek die de lucht vult met kerstmelodieën terwijl je geniet van heerlijke foods en drinks die de smaakpapillen verwennen.

Deze kerstfair bij Wilgenhart is de ideale plek om samen met familie en vrienden de magie van het seizoen te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Meer dan 65 kramen verrijken onze kerstfair dit jaar!

Parkeren kost slechts 5 euro per auto. Entree is gratis.

 

We verwelkomen je graag bij de kraam van INDEKOPERENKETEL.

17 DECEMBER 2023 vanaf 13:00 uur

KERSTMARKT Bosvreugd in Tilburg

Een mooie gelegenheid om een ideaal kerstcadeau te vinden, gezellig onder vrienden te zijn, een goed gesprek of wat lekkers te komen eten en drinken. Of dit nu warme chocolademelk is met slagroom, gluhwijn, een broodje worst (met zuurkool), kaas of ander lekkers, het is er voor jou! In het wellness gedeelte kun je genieten van klankschalen, massage en rust.

In de donkere dagen voor kerst maakt Bosvreugd het leven wat lichter met deze gezellige kerstmarkt.

Houd er rekening mee dat u bij Bosvreugd alleen contant kunt betalen! De kerstmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk.

INDEKOPERENKETEL is bij goed weer buiten op de kerstmarkt te vinden van 13:00 tot 16:00 uur.

 

The making of … kerstspray!
Speciaal voor deze kerstmarkt hebben we een kerstspray samengesteld met onze eigen hydrolaten en etherische olie. Hydrolaat van reuzenzilverspar (Abies grandis) en kaneel (Cassia) draagt de geur van sinaasappelolie (Citrus sinensis) en reuzenzilverspar.